2014. május 4., vasárnap

Állvapisilő használata

Ha érdekel, hogyan használhatsz állvapisilőt, íme néhány ötlet!
Ahhoz, hogy férfi mosdót használj, nincs feltétlenül szükséged állvapisilőre (vagyis STP, “stand to pee” eszközökre). A legtöbb vécének van fülkés része, és sok cisznemű férfi szeret egyedül, vagy ülve pisilni. Ugyanakkor hasznos tudni, hogy hogyan kell használni az állvapisilőt, hiszen a férfi mosdónak nincs sok fülkéje és sokszor a fülkék nem rendelkeznek zárral (több bárnak ilyen a mellékhelyisége). Ha érdekel, hogyan használhatod az állvapisilőt, íme néhány ötlet. (Figyelem, a lenti linkek nagy részét ne nyisd meg a munkahelyeden!)

Milyen fajta állvapisilők vannak? Hogyan válasszam ki, hogy melyik a számomra legmegfelelőbb? 


Ezek az eszközök árban nagyon különbözőek lehetnek, így az áruktól függően könnyen eldöntheted, melyik a legjobb választás neked. A 3 az 1-ben a legdrágább és az átalakított orvosi kanálból készültek a legolcsóbbak, ezeket a saját magad formájára alakíthatod. Másrészt tanácsos kicsit utánajárnod és végiggondolnod, hogy melyik módszer lenne neked a legkönnyebb és legkényelmesebb. Az emberek különböző állvapisilőket használnak, így ez teljesen rajtad múlik, hogy neked melyik a legjobb. Az interneten számos tesztet és ajánlást találsz, a YouTube és a tumblr ideális forrás ahhoz, hogy más használók véleményét megismerd az egyes típusú eszközökről. Az első típusról itt találsz ajánlást: Kale-től és Alextől, a többi fajtáról itt: MrElisha26 és Ryan szájából.

Hol vehetek állvapisilőt? Hogy készíthetem el a sajátomat? 

Állvapisilőt vásárolhatsz az interneten, az alábbi oldalakon: tranzwear, the self made men online store, peecock products, early-to-bed, sőt az amazon áruházból is. Ha szeretnéd elkészíteni a sajátod, megvásárolhatod a pénisz részét a tranzwear oldalon és aztán beillesztheted a csöves részét magad (videókat ezek elkészítéséről a YouTube-on találhatsz) vagy megcsinálhatod az egészet magad (ehhez útmutatók itt és itt). Néhányan egyszerűen csak levágják az orvosi kanál részét és önmagában használják állvapisilőnek.

Az átalakított műpéniszt kényelmes viselni? Hogyan hordjam?  

A legtöbben átalakított műpéniszt használnak, azért mert szeretnének hagyományos műpéniszt is viselni. Ha te is ezt szeretnéd, ki kell majd találnod, hogy hova helyezd az állvapisilő végét, amikor nincs használatban, és meg kell szoknod a viselését. Néhányaknak furcsa és kényelmetlen lehet ilyet viselni, míg mások megszokják és kedvelik. Ez egyénenként változó.

Hogyan kell az állvapisilőt tisztítani? 

Ez az eszköz típusán múlik. Ha átalakított műpéniszt használsz, egyszerűen csak mosd meg szappannal. Ha olyat használsz, ami szilikonból készült, akkor az valószínűleg mosogatógépbe tehető vagy kifőzhető. Általában azonban antibakteriális kézmosó és némi meleg víz elegendő a tisztán tartásukhoz. Ne feledd, hogy könnyen megfertőződhetsz a külvilágból szerzett baktériumokkal. Mindig tiszta helyen tárold az állvapisilődet!

Hogy kezdjem el használni az állvapisilőt? 

Mindenekelőtt ne nyilvános vécében használd először az állvapisilőt. Sokan azt mondják, hogy némi gyakorlatra van szükségük, mielőtt képesek lesznek szivárgás vagy csepegés nélkül, megfelelően célozva használni azt. Valószínűleg jó ötlet otthon a saját fürdőszobádban gyakorolni, mielőtt felavatod egy nyilvános vécé fülkéjében, majd nyilvános piszoárnál. Gyakorlat teszi a mestert.

További információkat az állvavizelésről és állvapisilőkről az alábbi honlapokon találsz: 


Eredetileg megjelent: The Art of Transliness
Fordította: Virginia Quentin