2014. március 15., szombat

Március 15: Egyéves a Transition Blog!

Ma egyéves blogunk! :) Ez alatt az elmúlt év alatt nagyon sok minden történt - nektek pedig a rengeteg támogatás mellett máris 14.468 oldalmegtekintést köszönhetünk!
Megköszönni valónk bőven van. Köszönjük önkéntes fordítóink és grafikusaink munkáját, Várnagy Emma, Bugár-Buday Orsolya, Krasznahorkai Emma, Major Júlia, Gacs Tibor, Csontos Bernadett, Czigány Zsófia, Harsányi Margit, Szűcs Eszter, Pál Viktória és számos névtelen önkéntesünk segítségét.

Köszönet a TranszPont és a Budapest Pride csapatának, a Háttér Társaságnak, a Home-nak és A Szivárványon Innen blognak, akik szintén rengeteg támogatással járultak hozzá munkánkhoz.

Külön köszönet illeti Dezsát, a díszzsebkendők & ágytöltelékek bloggerét, aki hatalmas munkával segített lefordítani számos nagyon fontos és hiánypótló szakmai írást (például az első wikipédián is közzétett cikkünket, vagy A Transzfeminista Kiáltványt) és aki nélkül ezáltal a hazai transzfeminista mozgalom sokkal szegényebb lenne; és Áginak a rengeteg támogatásért és azért a sok munkáért, amivel segített kicsiszolni cikkeink tartalmát.

Köszönöm minden transz barátomnak, hogy mertek önmagatok lenni, és hogy ilyen nagyszerű emberek vagytok!

Köszönet minden támogató olvasónknak, hogy olvastok és másokkal is megosztotok minket. És köszönet mindenkinek, hogy mindezzel elősegítitek a transz* emberek egyenlőségét!

Kolett