2013. november 6., szerda

Transznemű nő holttestére találtak egy tóban

Helyiek elmondása szerint megölhették azt a 23 éves jászapáti transznemű nőt, akinek a holttestét a Panna kútja-tóban november 1-jén találták meg horgászok. A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.


Jászapátin a Panna kútja-tóban november 1-jén egy transznemű nő holttestét találták meg a horgászok - mint arról a szoljon.hu is beszámolt. A horgászok a lapnak azt mondták, hogy a test több pontján kék foltokat, ütésnyomokat lehetett látni, és a bűncselekmény sem zárható ki az ügyben.

Az elhunyt nő, Zsuzsanna bátyja, Oláh László a szoljon.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy egy hete nem tudtak a testvérükről semmit, aki az elmúlt hétvégén egy helyi szórakozóhelyre indult bulizni és azóta nem tért haza. Bár ismerősöktől is kérdezősködtek, senki nem tudott hollétéről. "November elsején pénteken az egyik kollégámnak telefonált az anyósa, hogy megtalálták a testvéremet a Panna-tóban. A helyszínre siettem, borzalmas volt átélni az eseményeket." László azt is elmondta, hogy Zsuzsanna "férfi testbe született, de nőként élt, elfogadtuk másságát. Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett. A torkán, arcán ütésnyomok voltak, a testét sérülések borították." László családjával együtt ebből arra következtet, hogy testvérét valószínűleg megölték és utána a tóba dobták.

Bármi is történt, a hozzátartozókkal együtt mi is szeretnénk, hogy minél előbb derüljön ki az igazság.
Nyugodj békében, Zsuzsanna!